Tervetuloa The People Companyyn. Olemme henkilöstöpalveluyritys Pohjanmaalla. Jos etsit työtä tai yrityksesi tarvitsee apua rekrytoinnissa, olemme oikea kumppani sinulle!

The People Company, lyhyesti PPLE, on Pohjanmaalla toimiva palveluyritys, joka on keskittynyt henkilöstöpalveluihin ja osaamisen välittämiseen. Hoidamme sekä paikallisia että kansainvälisiä rekrytointiprosesseja ja voimme toimia myös työnantajana, kun yritykset haluavat palkata henkilöstöä lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi.

PPLE - THE PEOPLE COMPANY
KOKENUT KUMPPANI
PPLE on luotettava kumppani sekä rekrytoinnissa että työnhaussa.

Meillä on selkeät arvot, jotka läpäisevät koko liiketoimintamme – ihmiset ja hyvä henkilökohtainen kohtelu ovat keskiössä. Haluamme palveluidemme kautta edistää kestävää työ- ja yrityselämää, joka mahdollistaa sekä ihmisten että yritysten jatkuvan kehityksen ja kasvun.

Rekrytointiprosessin toteuttaminen voi olla aikaa vievää ja vaatia paljon resursseja. Me ymmärrämme aikasi arvon.

Tarvitsetteko lisää henkilöstöä? Suuri projekti, työnseisausta, sijaisten tai sijaisopiskelijoiden tarve? Silloin voi olla hyvä ratkaisu palkata henkilöstöä lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi. Me PPLE:llä huolehdimme kaikista työnantajan tehtävistä sopimuksineen, palkkoineen, työterveyshuoltoon, vakuutuksiin jne. liittyen.

Nykyään voi olla vaikeaa löytää sopivaa asiantuntemusta Suomesta. Koska ulkomaisen henkilöstön rekrytointiprosessi vaatii erikoisosaamista, me The People Companyssa tarjoamme mielellämme tätä palvelua asiakasyrityksillemme. Rekrytoimme jatkuvasti henkilöstöä monista eri maista.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös konsultointi ja luennot henkilöstöpalvelut-segmentissä.

Tarvitseeko yrityksenne apua jossakin asiassa tällä segmentillä?

 

Se voi olla oikeastaan mitä tahansa. Autamme mielellämme esimerkiksi lupahakemusten tekemisessä tai luennoimalla henkilöstöpalveluihin liittyvistä aiheista, kuten kansainvälisestä rekrytoinnista tai vastaavista.

Vad våra kunder säger om oss

”Jag är mycket nöjd med PPLE:s arbete - från ett vänligt bemötande när jag tog kontakt och en förståelse för det behov jag hade och vilken typ av person som jag sökte i den här processen. Under processen arbetade ni för att hitta lämpliga kandidater och jag fick tillräcklig uppdatering."
Ulf Hagman
Uffes Mat & Café
”Klara besked, trevlig personal, gott bemötande samt snabb och effektiv process."
Mathias Zahrberg
Nyja Sotnings - Och Fastighetsservice
”Uppdraget sköttes professionellt och besparade oss extra jobb. Speciellt gallringen var bra och vi kunde koncentrera oss på de vi såg som intressanta.”
Glenn Sundström
Westwood

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi toimeksiantoja muun muassa seuraaville yrityksille

Tina Nylund

TOIMITUSJOHTAJA

Tina toimii yrityksen toimitusjohtajana ja toisena perustajana.

tina.nylund@pple.fi
+358 44 231 4089

Christoffer Sirén

Rekrytointikonsultti

Christoffer on rekrytointikonsultti, ja hän on työskennellyt PPLE:llä syyskuusta 2022 lähtien.

christoffer.siren@pple.fi
+358 41 310 4847

Voit myös ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta

© PPLE The People Company / 2024 / All Rights Reserved.