Palvelumme

Rekrytointipalvelu

Rekrytointiprosessi vaatii sekä aikaa että resursseja. Me PPLE The People Company -yrityksessä ymmärrämme aikasi arvon, ja palvelumme on suunniteltu ottamaan paineita pois asiakasyrityksiltämme.

 

Pyrimme myönteiseen rekrytointiprosessiin, jossa osaaminen ja soveltuvuus ovat keskiössä. Verkostojemme ja kanaviemme kautta etsimme aktiivisesti sekä yrityksesi että hakijan kannalta parasta mahdollista vastaavuutta.

 

Aloitamme aina keskustelemalla asiakasyrityksen kanssa tämänhetkisestä tarpeesta. Itse prosessi voidaan sitten jakaa 9 vaiheeseen.

 

  1. Vaatimusprofiilin ja työnkuvauksen määrittäminen.
  2. Markkinointimateriaalin laatiminen sekä julkaiseminen ja levittäminen PPLE:n verkoston kautta.
  3. Hakemusten vastaanotto PPLE:n digitaalisen rekrytointijärjestelmän kautta. Tiedustelut PPLE:lle puhelimitse ja sähköpostitse.
  4. Valinta haastatteluihin vaatimusprofiilin ja hakemusasiakirjojen perusteella.
  5. Haastattelut suoritetaan ja PPLE laatii hakijoista kokonaisarvion.
  6. Ehdokkaiden esittely asiakkaalle.
  7. Asiakas valitsee, keitä hän haluaa tavata, ja PPLE kutsuu koolle haastattelut.
  8. Asiakasyritys tekee lopullisen valinnan kerättyjen tietojen perusteella.
  9. Rekrytointi ja arviointi.

 

Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen, joka perustuu juuri sinun rekrytointitarpeisiisi.

Vuokrattu henkilöstö

Tarvitsetteko lisää henkilöstöä? Suuri projekti, työnseisausta, sijaisten tai sijaisopiskelijoiden tarve? Silloin voi olla hyvä ratkaisu palkata henkilöstöä lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi. Me PPLE:llä huolehdimme kaikista työnantajan tehtävistä sopimuksineen, palkkoineen, työterveyshuoltoon, vakuutuksiin jne. liittyen.

 

Sinä asiakasyrityksenä vastaat työpaikkasi hallinnoinnista ja saat vain kuukausittaisen laskun yhteisen palvelusopimuksemme mukaisesti. Tehtävien luonteesta riippuen etsimme työntekijöitä avoimen haun kautta tai rekisterissämme jo olevan henkilöstön kautta.

 

Arvojemme ja HELA ry:n ohjeiden mukaisesti näemme ihmisen jokaisen työntekijän takana ja pyrimme kaikkien osapuolten kannalta kestävään työelämään. Noudatamme työehtosopimuspalkkoja ja voimassa olevaa lainsäädäntöä.

 

Keskity liiketoimintaasi, niin me keskitymme henkilöstöresursseihisi. Olemme tukenasi koko sopimuskauden ajan.

Konsultointi ja luennot

Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös konsultointi ja luennot henkilöstöpalvelut-segmentissä.

 

Tarvitseeko yrityksesi apua jossakin henkilöstöhallinnon osa-alueessa? Autamme mielellämme esimerkiksi työsopimusmalleilla, suoritusarvioinneilla tai luennoilla HR-aiheista, kuten kansainvälisestä rekrytoinnista tai rekrytointiprosessin suunnittelusta.

 

Työnhakijoille ja opiskelijoille järjestämme esimerkiksi luentoja muun muassa työnhausta;
Työn löytäminen
Työnhaku Suomessa

 

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme olla sinulle mahdollisimman hyödyksi!

Kansainvälinen rekrytointi

Nykyään on tosiasia, että sopivaa asiantuntemusta ei aina ole mahdollista löytää omasta maasta. Koska ulkomaiseen henkilöstöön liittyvät prosessit edellyttävät erityisosaamista, me The People Company -yrityksessä tarjoamme mielellämme tätä palvelua asiakasyrityksillemme.

 

Maahanmuuttoasioihin liittyvän asiantuntemuksemme ansiosta voimme hoitaa koko prosessin tai vain ne osat, joissa tarvitset apua.

 

Meillä on toimivat kansainväliset kanavat ja verkostot, ja olemme muun muassa rekrytoineet merkittävän määrän ihmisiä kansainvälisesti Pohjanmaan metalliteollisuuteen. Rekrytoinnissa keskitymme yrityksen osaamistarpeeseen ja varmistamme muun muassa, että englannin kielen taito on riittävä. Työsuhteen sujuvana aloituksena meillä on mahdollisuus toimia työnantajana ennen työntekijän siirtymistä asiakasyrityksen palvelukseen.

 

Hoidamme kaiken hallinnon, kuten työluvat, verokortit, pankkitilit, rekisteröinnit, Kela jne. Tarjoamme sosiaalista perehdytystä ja olemme käytettävissä tukena ja apuna erilaisissa asioissa. Näin voit olla varma, että kansainväliset työntekijäsi saavat parhaan mahdollisen alun.

 

Vuoteen 2024 mennessä olemme rekrytoineet henkilöstöä yli 20 eri kansallisuudesta.

Tina Nylund

TJ

Tina toimii yrityksen toimitusjohtajana ja toisena perustajana.

tina.nylund@pple.fi
+358 44 231 4089

Christoffer Sirén

Rekrytointikonsultti

Christoffer on rekrytointikonsultti, ja hän on työskennellyt PPLE:llä syyskuusta 2022 lähtien.

christoffer.siren@pple.fi
+358 41 310 4847

© PPLE The People Company / 2024 / All Rights Reserved.