Tietoa meistä

The People Company, lyhyesti PPLE, on palveluyritys, joka nöyrästi ja uudistumishaluisesti tarjoaa asiantuntemusta pääasiassa Pohjanmaalla. Pitkä ja monivuotinen kokemuksemme henkilöstöhallinnosta, mukaan lukien rekrytointi ja työnvälitys, on työmme perusta.

 

Arvomme korostavat ihmisten merkitystä ja kunnioittavaa kohtelua. Olemme sitoutuneet edistämään kestävää työ- ja liiketoimintaympäristöä, jossa sekä yksilöillä että yrityksillä on mahdollisuus kehittyä.

 

Näemme itsemme luotettavana kumppanina, joka on valmis tukemaan kaikkia sidosryhmiämme, olitpa sitten etsimässä työtä, jo työmarkkinoilla tai edustamassa yritystä, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

PPLE THE PEOPLE COMPANY

MISSIO JA ARVOT

Haluamme varmistaa, että Pohjanmaan yritykset saavat osaamista, jota ne tarvitsevat toimintansa ja yhteiskunnan kehittämiseksi. Työvoimapula ja osaamisen puute voivat pahimmassa tapauksessa johtaa yritysten siirtymiseen pois Pohjanmaalta.

 

Tunnustamme myös, että henkilöstön on tärkeää viihtyä työpaikoillaan ja tasa-arvoinen kohtelu on meille keskeinen asia. Sellaisen yrityskulttuurin luominen, jossa kaikki työskentelevät samojen tavoitteiden eteen ja kokevat tulleensa nähdyksi ja kohdelluksi tasavertaisesti, on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Tina Nylund

TOIMITUSJOHTAJA

Tina toimii yrityksen toimitusjohtajana ja toisena perustajana.

tina.nylund@pple.fi
+358 44 231 4089

Christoffer Sirén

Rekrytointikonsultti

Christoffer on rekrytointikonsultti, ja hän on työskennellyt PPLE:llä syyskuusta 2022 lähtien.

christoffer.siren@pple.fi
+358 41 310 4847

Olemme toteuttaneet ahkerasti toimeksiantoja muun muassa seuraaville tahoille.

© PPLE The People Company / 2024 / All Rights Reserved.