Om oss

The People Company, eller PPLE i korthet, är ett företag som erbjuder olika typer av personaltjänster, främst i Österbotten. Vår långa erfarenhet inom personalområdet, inklusive rekrytering och förmedling, sträcker sig över flera år och ligger till grund för vårt arbete.

Våra värderingar betonar människans betydelse och vikten av ett respektfullt bemötande. Vi är engagerade i att bidra till ett hållbart arbets- och näringsliv, där såväl individer som företag får möjligheter att utvecklas.

Vi ser oss själva som en pålitlig partner, redo att stötta alla våra intressenter, vare sig du söker arbete, redan är en del av arbetslivet eller representerar ett företag vi samarbetar med.

PPLE THE PEOPLE COMPANY

MISSION OCH VÄRDERINGAR

Vi vill se till att Österbottniska företag får tag i den kompetens som behövs för att utveckla verksamheten och samhället överlag. Arbetskraftsbristen och saknaden av kompetens kan i värsta fall leda till utflyttning av företag från Österbotten. 

Vi ser också vikten av att personalen trivs på sina arbetsplatser och likabehandling är en kärnfråga för oss. Att skapa en företagskultur där alla jobbar mot samma mål, och känner sig sedda och likabehandlade är viktigare nu än någonsin. 

Tina Nylund

VD

Tina jobbar som VD och och medgrundare till företaget.

tina.nylund@pple.fi
+358 44 231 4089

Christoffer Sirén

Rekryteringskonsult

Christoffer är rekryteringskonsult och har jobbat på PPLE sedan september 2022.

christoffer.siren@pple.fi
+358 41 310 4847

Vi har omsorgsfullt utfört uppdrag åt bland andra

© PPLE The People Company / 2024 / All Rights Reserved.